Mijn ervaring als beginnende youtuber

Het youtube logo
Het youtube logo.

Mijn ervaring als beginnende Youtuber. Op Youtube upload ik gameplay van de games die ik speel. In de toekomst ga ik mijn streams uploaden op Youtube. Zo hoop ik mijn abonnee aantal omhoog te werken. Via Youtube naamsbekendheid opbouwen is niet makkelijk. Het is wel een stuk makkelijker dan bij Twitch. Dit komt doordat er makkelijker gezocht kan worden op de titel van je video. Ook heb je bij Youtube met veel meer regels te maken, je hebt niet zomaar de mogelijkheid om muziek onder je video te zetten etc. Dit maakt het af en toe wat lastiger aangezien ik soms een video plaats die ik opgenomen heb zonder dat ik praat. Als ik er geen muziek onderzet heb je gameplay zonder geluid en daar zit niemand op te wachten. Maar twijfel niet en kom vooral kijken naar mijn geweldige YouTube videos: http://www.youtube.com/naichelo.

Hou ook de blogs in de gaten. Ik zal via mijn blogs regelmatig mijn ervaring delen als beginnende Youtuber. Zo hoop ik jullie mee te nemen in het groeien van mijn Youtube account. Mochten jullie andere soorten content willen zien op mijn kanaal dan kunnen jullie dit aangeven in de comments. Dit kan zijn pure gameplay en stream videos, maar dit kan ook game reviews zijn.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: