Voorkeur

Mijn voorkeur was voorheen gamen op de console. Echter merk ik wel het verschil tussen het gamen op een PC en een console. Het gamen op een PC gaat een stuk smoother en voelt ook sneller aan. Hierdoor is mijn voorkeur geswitched naar PC gaming voor shooters, alhoewel ik nog steeds een controller gebruik omdat ik het gebruiken van een muis en toetsenbord tijdens het gamen nog niet onder controle heb. Dit is voor mij dan ook het grootste verschil en zeker iets waar ik aan moet wennen. Ik zal waarschijnlijk wel gewoon beide blijven doen want Fifa op console hits different dan Fifa op de PC.

Via de PC is het ook makkelijker om mijn gameplay op te nemen voor Youtube. Ook is het makkelijker om via de PC games te streamen via Twitch. Dit zorgt er voor dat ik meer tijd in het PC gamen zal stoppen aangezien ik dit makkelijker met elkaar kan combineren. Sommige spellen zal ik wel blijven spelen op een console want via de PC vind ik dit minder leuk. Dit zal vooral Fifa, NBA 2k, Madden en eventuele co-op spellen zijn die ik met vrienden speel. De spellen die ik vooral op de PC blijf spelen zijn League of legends (alleen via pc mogelijk), Rocket League, Apex en nog andere spellen.

Ben jij benieuwd welke dat zijn? Of wil jij gewoon een keer meekijken? Neem dan een kijkje op mijn Youtube kanaal of Twitch. Hierop kan je me live zien of de gameplay opnieuw bekijken!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: