Mijn ervaring als beginnende streamer

Mijn-ervaring-als-beginnende-streamer
Het Twitch logo

Mijn ervaring als beginnende streamer is tot nu toe positief. Ik heb dit een tijd lang iedere avond gedaan en vond het dan ook erg leuk en spannend. Het opzetten van de stream was snel geregeld en ik kon direct live gaan. Het lastige van het streamen is ervoor zorgen dat er mensen komen kijken naar je stream. Als je al een groot bereik hebt zal dit geen probleem zijn. Maar helaas heb ik tot op heden geen groot bereik die ik naar mijn Twitch kan sturen. Het is ook niet makkelijk om gevonden te worden op Twitch. Als kleine streamer kom je onderaan de lijst. Dit zorgt ervoor dat er weinig mensen naar de stream kijken. Dit is te vergelijken met Youtube. Hier is het ook lastig om naamsbekendheid op te bouwen.

Dit is in mijn ogen iets waar Twitch zeker aan kan werken. Dit zal ervoor zorgen dat het voor kleine streamers ook leuk wordt. Het kan demotiverend zijn als je na een week nog steeds op 0 viewers zit of 1 viewer hebt die na 3 seconde je stream verlaat. Zo kan de streamer zijn volgersaantal ook niet uitbreiden en zullen de meeste kleine streamers ermee stoppen. Mocht je nu denken na het lezen van mijn geweldige artikel, oh ik wil ook even kijken naar de stream: www.twitch.tv/naichelo8.

Tijdens mijn stream zal ik meerdere spellen spelen. De spellen die je mogelijk gaat zien zijn Teamfight Tactics, Rocket League, League of Legends, Apex legends en nog meer. Dit zullen de 4 spellen zijn die ik het meeste zal spelen tijdens het streamen.

Blijf de blog volgen om meer artikelen te lezen over mijn ervaring met Twitch. Regelmatig zal ik een blog online zetten waarin ik jullie mee neem in mijn ervaring als beginnende streamer. Abonneer je onderaan de pagina op de blog zodat je de nieuwe content niet mist!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: