Hoe bevalt gamen op een gaming PC?

Hoe bevalt gamen op een gaming PC?
Gaming-Producten

Hoe bevalt gamen op een gaming PC? In deze blog deel ik dit met jullie. In de blog geef ik aan wat voor soort games ik speel en hoe dit bevalt. Ook geef ik aan wat voor soort spellen ik verder wil uitproberen. Check mijn Twitch, hier kan je live zien welke spellen ik speel.

Gamen op de pc doe ik al enige tijd, echter wel games die niet op console te spelen zijn (League of Legends, Ark voor het op console kwam). Dit zijn vaak spellen waarbij je niet over een goede aim hoeft te beschikken. Sinds kort ben ik ook shooters en andere spellen (Apex Legends, Rocket League, Call of Duty) gaan spelen op mijn gaming PC met muis en toetsenbord. Dit is erg wennen, vooral als je van een console afkomt. Hier moet ik dan ook nog veel mee oefenen. Ik merk wel dat het gamen via mijn gaming PC een stuk sneller speelt dan via mijn oude PS4. Het laden van de games gaat veel sneller en de games runnen ook smoother. Dit zorgt voor een overall betere game ervaring.

De gameplay probeer ik zoveel mogelijk te uploaden op Youtube. Mocht je dan de stream missen, kan je het altijd terug kijken! Ook op mijn Twitch kan je mijn laatste livestreams bekijken. Deze worden automatisch opgeslagen op het platform.

Mijn PC producten (Muis, Toetsenbord etc) koop ik via Amazon. Bestel nu je Gaming PC producten via onderstaande link!

https://amzn.to/3us0gum

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: