Console Gamen

Console gamen doe ik al sinds de Nintendo 64. Dit is voor mij dan ook het meest comfortabel en hier presteer ik het beste mee. Fifa, Call of duty of een andere game die ik speel, speel ik via mijn console (PS4). Nu er ook in veel games crossplay is, is het ook mogelijk om met mijn vrienden te spelen die gamen op hun PC. Het nadeel hieraan is als ik een shooter speel, ik merk dat je op een hoger niveau minder kans maakt tegen PC gamers als een console gamer. PC gamers hebben minder input lag waardoor hun game sneller reageert. Ook hebben PC gamers vaak een betere aim. In combinatie met minder input lag trekken console gamers vaak aan het kortste eind. Dit is in mijn ogen een groot nadeel aan console gamen. Dit zou er dan ook voor zorgen dat je op hoog niveau niet helemaal mee kan draaien.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: